Passie voor internet
Image default
Dienstverlening

Incassobureau particulieren

Incassobureau voor particulieren

Wel eens via internet besteld maar niks gekregen? Een incassobureau voor particulieren  is dan de uitkomst. Via internet wordt veel aangekocht Heden ten dage. Wel betaald maar vervolgens helemaal niets ontvangen? Het gebeurt vaker Als een webshop eigenaar dan niet meer thuis geeft, is er een problematische situatie. Dat is natuurlijk niet de juiste manier. Betalen ze vervolgens ook nog helemaal niets terug dan moet direct actie genomen worden. Op dat punt kun je een particuliere incasso laten starten.

Hoe alles in zijn werk gaat bij een incassobureau voor particulieren

Er wordt door Bill – http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html – snel een schrijven gestuurd naar de debiteur. Daarin wordt vermeld wat er wanneer voldaan zal moeten worden. Uw debiteur kan nu nog een betalingsregeling met ons afspreken. Dat is voor iedereen  het beste. Een proces opstarten is Heden ten dage kostbaar. De proceskosten voor particuliere opdrachtgevers is dan weliswaar lager dan dievoor rechtspersonen  maar is altijd nog erg hoog. Om een dure procedure te voorkomen kan bijvoorbeeld via een betalingsregeling afbetaald worden. Doel is altijd dat de vordering binnen zes maanden wordt betaald.

Dien gratis uw vordering in

Debiteur moet de incassokosten voldoen. Dit bedraagt een percentage van ongeveer vijftien %. Hoe hoger het bedrag is des te lager het percentage aan kosten. Er wordt ook btw over de kosten gerekend omdat u als particuliere opdrachtgever de btw dus niet kan verrekenen. Zo komen deze dus niet voor uw rekening. Particuliere incasso opdrachten behandelen wij geheel op basis van no cure no pay. Wat dus inhoudt dat … Als er niets betaald wordt dan kost het u ook helemaal niets.

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html