Passie voor internet
Image default
Dienstverlening

Verkeersregelaar centrale agvs B.V

Veiligheid is op weinig plaatsen zo belangrijk als in het stedelijke verkeer. De overheid is steeds vaker en steeds grootschaliger bezig met werk in de openbare ruimte. In het huidige straatbeeld komt u ze dan ook steeds vaker tegen, de verkeersregelaars.

Wanneer u bijvoorbeeld een evenement organiseert waar veel bezoekers-verkeer in goede banen moet worden geleid zijn onze verkeersregelaars onmisbaar. Zij zorgen voor soepele begeleiding van auto’s naar parkeerplaatsen, en wijzen u daarna de beste weg naar de locatie van het evenement. Ook bij wegwerkzaamheden zijn verkeersregelaars vandaag de dag onmisbaar. Iedereen heeft haast en oponthoud kan al snel leiden tot nog meer file en als men niet oppast tot chaos en agressie.

In al deze drukte is het noodzakelijk dat er iemand is die duidelijkheid schept. Steeds vaker besluiten aannemers en overheden daarom tot de inzet van verkeersregelaars om de veiligheid en doorstroming van het publiek te bevorderen.

De verkeersregelaar van agvs B.V geeft die duidelijkheid die nodig is.agvs B.V heeft een ruime hoeveelheid ervaren en volledig bevoegde verkeersregelaars die zo mogelijk bij ieder verkeersknelpunt inzetbaar zijn.
Zo creëren onze medewerkers een soepele doorstroom van het verkeer, verwijst men verkeer desnoods naar een alternatieve route en voorkomt ongelukken bij het oprijden of verlaten van werkverkeer op bouwterreinen.
Dit zijn werkzaamheden waaraan de verkeerspolitie geen prioriteit meer kan geven, maar die zij wel sterk in de gaten houdt. Daarom worden de opleiding en de examens van onze medewerkers uitsluitend afgenomen onder supervisie van de korpsleiding. Na het volbrengen van dit examen zijn onze mensen dan ook aangesteld door deze korpsleiding om het verkeer dwingende aanwijzingen te mogen geven.
Multi inzetbaar en altijd flexibel. De verkeersregelaars van agvs B.V zijn tot in de puntjes verzorgd.

agvs B.V is ook hier ‘De juiste weg voor een veilig gevoel’

Voor meer info : http://www.agvs.nl