Passie voor internet
Image default
Electronica en Computers

Bestanden terug door harde schijf herstel

Voorkom een harde schijf herstel

Data Recovery Nederland biedt professionele hulp bij het verliezen van data. De professionele data recovery wordt dagelijks door velen vertrouwd. Harde schijf herstel biedt de oplossing bij dataverlies.

Dagelijks hebben krijgen wij talloze aanmeldingen binnen. Vaak zijn dit problemen die veroorzaakt worden door zaken die u zelf kunt voorkomen. Want voorkomen is tenslotte beter dan genezen. We hebben daarvoor een aantal tips. Het belangrijkste is het maken van back-ups. Deze moeten op een veilige plaats bewaard worden. Wanneer u krassende of tikkende geluiden hoort is het van belang om gelijk uw systeem uit te zetten. Als u dat niet doet is de kans groot dat de schijf ernstige schade oploopt. Het is belangrijk om te noteren wat er precies is gebeurd. Een overzicht van de laatste handelingen. Dit kan helpen bij het herstel proces. Ook moeten hoge en lage temperaturen vermeden worden. Extreme warmte of kou kunnen elektronische onderdelen beschadigingen. Een stabiele en schone omgeving is ook van belang. Iedere stoot kan de harde schijf beschadigen. 

Harde schijf crash nooit op het juiste moment

Uiteraard is het verliezen van data nooit fijn en vindt dit nooit op de juiste moment plaats. Met de bovengenoemde adviezen kan een crash voorkomen worden, herstel makkelijker worden gemaakt en de kans op slagen groter. Een harde schijf crash is vervelend. Maar onze professionals zijn gespecialiseerd is het terughalen van data. In 95%van alle gevallen slagen zij hier ook in.

Kiezen voor een recovery bij Data Recovery Nederland is kiezen voor kwaliteit en klantgerichtheid. Een gecrashte harde schijf kon worden onderzocht en betaald wanneer het ook daadwerkelijk iets oplevert voor de klant. De klant en zijn voorkeuren staan voorop. De diensten van DRN worden hier op aangepast. Er zal dan ook niet zomaar betaald hoeven te worden. Een vrijblijvende kostenopgave. DRN hanteert namelijk het no cure, no pay. Dat betekent letterlijk; geen data, geen kosten.

 

 

Voor meer info : http://www.datarecoverynederland.nl/harde-schijf-recovery.html