Passie voor internet
Image default
Aanbiedingen

Met de telefoonservice van FreeVoice bedien jij op de meest optimale manier je klanten

Door gebruik te maken van de telefoonservice van FreeVoice wordt namens jou de telefoon aangenomen. Niet iedereen is non-stop telefonisch bereikbaar. Dat kan je misschien kostbare klanten kosten en is eeuwig zonde als je mooie deals met hen kan afsluiten of als ze erg geïnteresseerd zijn in jouw onderneming. Als je gebruikmaakt van de nieuwe telefoonservice, dan behoort dit probleem tot het verleden. Of heb je gewoonweg geen zin om heel de dag aan de lijn te hangen met klanten en hen te woord te staan en doe je liever waar je goed in bent, namelijk ondernemen en zakendoen, dan is het ook logisch de telefoonservice in te schakelen en te profiteren van ondergenoemde voordelen.

Wat zijn de voordelen van deze telefoonservice?

De telefoonservice kent vele voordelen die je direct kunt implementeren in je levendige bedrijf. Het bedrijf die de professionele telefoonservice aanbiedt kent alle kneepjes van het vak. Klantherkenning is hun passie. Wie vindt het nu niet fijn om op een persoonlijke manier benaderd te worden en te woord te worden gestaan? De klant krijgt dan echt het gevoel centraal te staan en belangrijk en serieus te worden genomen. Veel mensen hechten veel waarde aan deze persoonlijke benadering. Zij zullen dan een positieve associatie hebben met jouw bedrijf: een groot pluspunt van de telefoonservice, zeker in deze tijd! 

Je eigen assistente op afstand ontzorgt en neemt alles uit handen

Bovendien wordt middels deze telefoonservice gewerkt aan de bereikbaarheid van je onderneming. Klanten zullen nooit meer een voicemail hoeven in te spreken. Ook het zelf inplannen van belangrijke afspraken in je agenda, is door deze service niet langer meer nodig. De telefonisten maken voor jou een afspraak in je agenda en beheren tevens de infomail box en het systeem waarin reserveringen worden gemaakt. De gemaakte afspraken en andere belangrijke notities worden als mail of als app persoonlijk naar je gestuurd, zodat niets aan je aandacht ontglipt. Is dat niet ideaal? Zo heb je echt je handen vrij en hoef je niet een secretaresse in te huren of aan te nemen. Neem contact op met Freevoice Antwoordservice!