Passie voor internet
Image default
Aanbiedingen

Zorg voor een goede vergaderruimte

Zorg voor een goede vergaderruimte 

Een vergaderruimte is van essentieel belang op een kantoor. De inrichting hiervan krijgt ook steeds meer aandacht dan vroeger. Vinden jouw vergadering nog wel plaats in een kale ruimte met enkel een tafel en daarbij een aantal stoelen? En zijn deze stoelen eigenlijk ook toe aan vervanging? Dan is het de hoogste tijd om hier aandacht aan te gaan besteden. Door je te focussen op de inrichting van de vergaderruimte, wordt het vergaderen een stuk effectiever. Wij geven jou graag een aantal tips voor het inrichten van een effectieve kantoorruimte. Lees snel verder en ontdek de tips. 

 

Kies de kleuren 

Wil jij de creativiteit en productiviteit gedurende een werkdag verhogen? Een inspirerende omgeving kan hier een goede bijdrage aan leveren. Als je kiest voor een kleurrijke omgeving, dan neemt de inspiratie toe. Je hoeft echt niet per direct allerlei bonte of felle kleuren uit de kast te trekken, maar denk bijvoorbeeld aan een zacht kleurtje. Voor de mensen in de vergaderruimte is het prettig om in een kleurrijke omgeving te vergaderen. De inbreng in de vergadering zal stijgen, doordat de kleuren bijdragen aan de productiviteit en creativiteit. 

 

Temperaturen instellen 

Iedere medewerker heeft haar eigen temperatuur voorkeur. De ene heeft het snel warm en de andere snel koud. Een goede temperatuurbalans zorgt ervoor dat iedere medewerker prettig kan werken. De ideale temperatuur in een vergaderruimte ligt rond de 22 graden Celsius. Bij een te koude ruimte, wordt de concentratie naar een lager niveau gebracht. Wanneer de ruimte te warm is, dan neemt vermoeidheid en slaperigheid gedurende de dag enorm toe. 

 

Prettig meubilair

Het inrichten van een goede vergaderruimte start bij de basis: namelijk de keuze voor comfortabel kantoormeubilair. De vergaderingen duren over het algemeen vrij lang en daarom is het prettig om een fijne zithouding aan te nemen. Het begint bij het kiezen van een verstelbare bureaustoel. De bureaustoel bepaalt jouw zithouding gedurende de dag. De vergaderruimte wordt vaak ook gebruikt door meerdere medewerkers. Het is dan belangrijk dat iedereen prettig kan zitten. De zwarte bureaustoelen staan prima in de kleurrijke kantoorruimte. Neem een kijkje bij Kato en ontdek meer inrichting van jouw kantoorruimtes. 

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/