Passie voor internet
Image default
Bedrijven

Manukahoning van manukahoningdokter

Manukahoning van manukahoningdokter

Vanwege zijn unieke voedingssamenstelling is Manuka Honing een veel betere keuze voor onze gezondheid dan andere soorten honing. De afkorting “MGO” voor “Methylglyoxal”, het belangrijkste bestanddeel van echte Manuka honing dat het zijn verbeterde antibacteriële eigenschappen heeft, is te zien op Manuka-producten. Dit is afwezig bij de meeste andere soorten honing.

Manuka honing komt alleen in Nieuw-Zeeland voor vanwege de optimale leefomgeving in de regio. Het samenspel van de eigenschappen van de bodem met het klimaat, waarvan we natuurlijk profiteren, zorgt voor de optimale groei van deze plant.

Manukahoning van manukahoningdokter

De unieke eigenschappen van Manuka honing maakt het een perfecte product om te gebruiken als dagelijkse huidverzorging en als wondgenezing middel. Omdat het organisch is gemaakt en geen extra chemicaliën bevat die de huid van veel mensen rood en geïrriteerd kunnen maken, is Manuka honing normaal gesproken een natuurlijke oplossing die dergelijke irritaties kan helpen verzachten. Bovendien bevordert Manuka honing een sneller huidherstel van kleine wonden zoals schaafwonden en snijwonden. Door bacteriën uit jouw wonden te verwijderen en een omgeving te creëren waarin verbanden effectiever kunnen genezen, helpt de antibacteriële activiteit van Manuka je zich meer genezen te voelen dan ooit tevoren. Probeer je echte Manuka honing te krijgen? Bezoek ons website Manukahoning van manukahoningdokter .

Na het reinigen en drogen van de wonden en zweren, smeer ze met Manuka Honing en breng royaal aan om ze te bedekken. Dek af met brandschoon plastic voedsel folie om te voorkomen dat kleding en beddengoed zich verspreiden. Afhankelijk van hoe erg de wond is, moet het proces mogelijk elke dag of om de twee dagen worden herhaald. Gebruik alleen een droge, schone lepel, omdat Manuka honing door vocht kan worden aangetast. Omdat metalen en de actieve enzymen in honing kunnen reageren, hebben metalen lepels de voorkeur boven houten of keramische lepels. Als je klaar bent, zet je de dop stevig vast.