Passie voor internet
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de drie voordelen van een verstelbaar bureau

Tijdens het inrichten van een kantoor kan het meubilair natuurlijk niet ontbreken. Op een kantoor wordt namelijk gewerkt met een bureau. Er zijn talloze verschillende bureaus verkrijgbaar. De bureaus verschillen in soorten, maten, functies enzovoort. Bij het kiezen van een bureau voor jouw kantoor, zie je door de bomen het bos niet meer. Twijfel jij te veel? Kies dan voor een verstelbaar bureau van Multiratio. Een verstelbaar bureau is gemakkelijk aan te passen naar de houding van de verschillende medewerkers op jouw kantoor. 

 

  1. Het beste voor iedereen 

Een verstelbaar bureau is makkelijk aan te passen in hoogte. Hierdoor kan iedereen werken van achter het bureau. Wordt er op jouw kantoor gebruik gemaakt van flexplekken? Dan zit niet iedere dag dezelfde medewerker aan hetzelfde bureau. Het verschilt per keer wie er aan het bureau gaat werken. Aangezien iedere medewerker een persoonlijke voorkeur heeft, is het ideaal om het bureau gemakkelijk te kunnen afstellen. Op deze manier kan iedere medewerker prettig werken op het kantoor. 

 

  1. Wissel de dag af 

Het is belangrijk om voldoende te bewegen tijdens een dag. Als jij op het kantoor werkt, dan zul je merken dat jij de hele dag op de stoel zit. Je brein is hard aan het werk, maar je lichaam zit stil. Allereerst adviseren wij om in de middagpauze een eindje te gaan wandelen. Een wandeling zorgt voor afwisseling van jouw houding gedurende de dag. Daarnaast draagt een verstelbaar bureau ook bij aan de afwisseling van jouw houding. Je kunt er namelijk voor kiezen om staand te werken tussendoor. Het staand werken geeft een boost aan jouw concentratie en gezondheid. Na het staand werken knal jij de dag weer verder. 

 

  1. Productiviteit wordt verbeterd

Een goede houding gedurende een werkdag is erg belangrijk. Wellicht heb jij thuis moeten werken met corona. Iedereen zijn droom kwam uit: werken vanuit bed. Je merkt dat je houding niet prettig is. Je hebt een liggende houding waardoor je erg lui wordt. Je productiviteit gedurende een dag wordt hierdoor verlaagd. Als jij tijdens het werken een actieve houding aanneemt, dan zul je ook productiever zijn gedurende de dag. Het afwisselen tussen staand en zittend werken levert hier ook een bijdrage aan.

 

https://www.multiratio.nl/