Passie voor internet
Image default
Dienstverlening

Maak kennis met de dak dekkers van Kewodak

Dak dekkers, ook bekend als “platte dakdekkers”, zijn professionals die gespecialiseerd zijn in de installatie en het onderhoud van platte daken. Platte daken zijn een populaire keuze voor commerciële en industriële gebouwen, en ook voor sommige woongebouwen, vanwege hun eenvoud en kosteneffectiviteit.

Er zijn verschillende soorten platte dakbedekkingssystemen, waaronder opbouwdaken (BUR), enkelvoudige folies en gemodificeerde bitumen. BUR-daken bestaan uit afwisselende lagen bitumen en versterkend weefsel, en worden meestal in meerdere lagen aangebracht om een duurzaam en waterdicht oppervlak te creëren. Eenlaagse membranen, zoals EPDM (ethyleenpropyleendieenmonomeer) en PVC (polyvinylchloride), zijn gemaakt van één enkele laag synthetisch rubber of kunststof en worden in één doorlopende laag aangebracht. Gemodificeerde bitumen dakbedekking is een hybride systeem dat de duurzaamheid van BUR combineert met de flexibiliteit en het installatiegemak van éénlaagse membranen.

Een goede dakdekker inhuren is belangrijk

Ongeacht het type plat dakbedekkingssysteem dat wordt gebruikt, is een goede installatie en onderhoud essentieel om de levensduur en doeltreffendheid van het dak te garanderen. Dakdekkers moeten bedreven zijn in het gebruik van verschillende gereedschappen en apparatuur, zoals toortsen, rollen en warmtepistolen, om platte daken op de juiste wijze te installeren en af te dichten. Ze moeten ook op de hoogte zijn van de juiste ventilatie en drainage om infiltratie van water en schade aan het dakbedekkingssysteem en de structuur van het gebouw te voorkomen.

Het betrouwbare dakdekkersbedrijf Kewodak heeft enkel gespecialiseerde mensen in dienst met de benodigde papieren en ervaring. Voor een dakdekker in Rotterdam, een dakdekker in Amsterdam, een dakdekker in Woerden of elders in het land kunt u met een gerust hart Kewodak bellen.

Naast installatie en onderhoud kunnen dakdekkers ook verantwoordelijk zijn voor het repareren van platte daken wanneer deze beschadigd zijn. Dit kan het repareren van kleine gaten of scheuren inhouden, of het vervangen van grotere delen van het dak. Platte daken zijn bijzonder gevoelig voor opstuwend water, waardoor de dakbedekking kan verslechteren of zelfs kan instorten als er niets aan wordt gedaan. Dakdekkers moeten in staat zijn om problemen met waterplassen te identificeren en aan te pakken om dure en potentieel gevaarlijke problemen te voorkomen.

Dakdekkers spelen een cruciale rol bij het onderhoud van platte daken. Met de juiste opleiding en ervaring kunnen zij ervoor zorgen dat deze daken effectief en duurzaam zijn en de gebouwen die ze bedekken en de mensen binnenin beschermen. Kewodak staat voor al deze punten voor u klaar.

https://www.kewodak.nl/