Passie voor internet
Image default
Electronica en Computers

Tips om goedkoop een snelle laptop te kopen

Tips om goedkoop een snelle laptop te kopen

Het is best mogelijk om goedkoop een snelle laptop te kopen. In deze is het begrip goedkoop natuurlijk wel breed. In principe moet je alles onder de 1000 euro zien als goedkoop voor een laptop die ook snel weet te presteren. Het is immers ook een investering die je in de toekomst doet. Want de meeste mensen doen ongeveer 5 a 10 jaar met een laptop. Dit betekend dan dat hij in principe 100 tot 200 euro per jaar kost. Een stuk goedkoper als een nieuwe smartphone en je kunt er dus ook veel meer mee.

Acer Aspire Vero laptop

Je kunt Betaalbaar een Acer Aspire Vero kopen en dat is ook ons voorbeeld van een laptop die weet te presteren en niet te duur is. Normaliter betaal je rond de €849,- voor deze laptop, maar wij zien hem ook regelmatig in de aanbieding verschijnen voor €699,-. Het is een laptop die beschikt over een QuadCore Intel Core i5 processor. Deze heeft standaard een kloksnelheid van 2.5 GHZ, maar in turbo kan dit oplopen tot wel 4.5 GHZ. Dankzij deze prestaties werkt hij ook goed met fotobewerkingsprogramma’s en de meeste PC games.

Tevens beschikt hij over een 15.6 inch scherm. Hierdoor kun je er ook prima mee gaan streamen en bingen urenlang. Intern heeft hij 16 GB RAM geheugen waardoor het draaien van meerdere apps naast elkaar geen probleem is.

Het scherm zelf werkt ook erg prettig aangezien hij over een anti reflectielaag beschikt. Dit zorgt ervoor dat je weinig last hebt van lichtinval of een scherpe zon. Meestal merk je dit nog niet eens, maar dat is maar net hoe je de helderheid hebt afgesteld.

Ook start hij lekker snel op doordat hij over Windows 11 beschikt. Dit duurt in de meeste gevallen niet langers als 15 seconden. Dit heeft natuurlijk ook te maken met de snelle 512 GB SSD schijf. Deze werken namelijk vele malen sneller als een HDD. Tevens is dit meer als voldoende ruimte, want deze krijg je niet zomaar vol. Mocht hij toch vol raken omdat je veel download, dan raden we je aan een USB stick of externe harde schijf aan te schaffen.

Een betaalbare Studio PC headset kopen

De Goedkope Audio Technica Studio PC headset is een headset die zelfs door dj’s gebruikt wordt. Het is namelijk een headset van hoge kwaliteit waarbij zowel de hoge als lage tonen goed hoorbaar zijn. Daarnaast zit hij ook erg prettig wanneer je hem urenlang draagt.

Als DJ op een feestje is hij ook prima te gebruiken. Dit omdat je de oorkussens kunt kantelen en draaien. Hierdoor vormt hij zich ideaal tot dat ene oor wat je wil gebruiken het merendeel van de tijd. Ook zijn de basgeluiden extreem goed hoorbaar en dat is toch waar het vaak om draait in de muziek vandaag de dag.

Tevens zit er een krulsnoer aan die je wel kunt herkennen van de ouderwetse telefoon. Dit lijkt niet hip, maar het is wel erg functioneel. Je kabel raakt immers niet meer snel in de knoop. Tevens kun je de koptelefoon opvouwen en opbergen in een hoes, waardoor hij ook niet teveel ruimte in beslag neemt. Ideaal voor als je veel buiten de deur bent.