Passie voor internet
Image default
Aanbiedingen

Hier moet je op letten bij het aanschaffen van cadeaupapier voor jouw winkel!

Heb je een eigen winkel of ga je er binnenkort een openen? Dan is het belangrijk om mooi inpakpapier te bestellen. Als jouw artikelen mooi worden ingepakt, geeft het de klant een gevoel van luxe. Ben je benieuwd waar je aan moet denken bij het aanschaffen van mooi inpakpapier? Lees dan verder en kom erachter! 

 

De doelgroep

Als je inpakpapier gaat bestellen is het goed om te bedenken wie jouw doelgroep is. Verkoop jij artikelen voor vrouwen? Bestel dan gemetalliseerd inpakpapier met een mooie print. Staat jouw winkel vol met artikelen voor kinderen? Schaf dan inpakpapier aan met vrolijke kleuren en prints.

 

Cadeaupapier bedrukt met logo

Wil je graag werken aan jouw merkbekendheid? Dan is inpakpapier bedrukt met jouw logo een goede optie. Op deze manier zien jouw klanten jouw logo steeds vaker voorbijkomen, waardoor ze dit gaan onthouden. Als ze een cadeautje bij jou kopen en dit aan een jarige geven, ziet ook diegene jouw logo voorbijkomen. 

 

Bedrukte stickers met logo

Vind je het te prijzig om cadeaupapier te laten bedrukken met jouw logo? Dan kun je er ook voor kiezen om stickers te laten bedrukken met het logo. Als je het cadeautje hebt ingepakt in mooi cadeaupapier, kun je deze versieren met een mooi lint en een sticker. Dit is een stuk voordeliger en toch staat jouw logo erop. 

 

Inpakhouder 

Om snel en effectief te kunnen werken is het fijn om inpakpapier op een grote rol te bestellen. Deze rol plaats je op een papierrolhouder en vervolgens kun je het cadeaupapier makkelijk en snel afscheuren. Op deze manier heb je geen gedoe meer met losse rollen en scharen. Een rolhouder kun je makkelijk achter de kassa bevestigen, zodat je er goed bij kunt. 

 

Laat je inspireren! 

Als je cadeaupapier gaat uitzoeken is het dus belangrijk om eerst te bedenken wat de doelgroep is. Als je beschikt over een groot budget kun je ervoor kiezen om cadeaupapier te laten bedrukken met jouw logo. Tot slot is het handig om een inpakhouder aan te schaffen om zo effectief mogelijk te kunnen werken. Wil je inspiratie opdoen voor mooi inpakpapier? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en ontdek het assortiment. Deze partij allerlei soorten inpakpapier voor iedere doelgroep. Heb je vragen over een product? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren! 

 

https://www.rotimshop.nl/