Passie voor internet
Image default
Telefonie

iPhone reparatie Roosendaal

iPhone reparatie Roosendaal

Als je een iPhone reparatie in Roosendaal nodig hebt dan is het normaal om ergens bij een winkel langs te gaan. Je belt of mailt voor een afspraak. Moet dan vervoer hebben om bij de winkel te komen en als je daar eenmaal bent aangekomen moet je meestal ook nog lang wachten voor je iPhone reparatie klaar is. Als ik aan mijn klanten vraag hoe lang ze hier dan in totaal mijn bezig zijn kom je al snel op een paar uur. Hoe fijn zal het dan zijn als je voor een iPhone reparatie Roosendaal lekker thuis of op je werk kan blijven? kan je het je voorstellen dan je thuis aan het werk bent en wij dan bij jouw voor de deur jouw iPhone komen repareren? Zo bespaaren je uren aan tijd en je betaad niks meer als in de lokale reparatie winkel.

Een iPhone repareren wij bij jouw voor de deur

Wij brengen een iPhone reparatie in Roosendaal nu naar een hoger niveau. Voorheen moest je dus naar een winkel en nu komt de winkel in vorm van een iPhone reparatie bus bij jouw voor de deur wanneer het jouw uitkomt. Je bezoekt onze website en meld een verzoek aan om je iPhone te laten repareren. Vervolgens zullen we via de mail contact met je opnemen om de belangrijkste dingen te bespreken en vervolgens een reparatie afspraak in te plannen. Dit kan soms dezelfde dag nog als we in de buurt bezich zijn en anders al de volgende dag. We komen dan zoals afgesproken bij jouw thuis, op je werk of ergens anders. We repareren jouw iphone ter plaatsen in onze bus en daarna krijg je hem gelijk weer terug. Je test hem en als je helemaal tevreden bent maken we een factuur en rekenen we af middels een betaalverzoek. Voordat wij weer weg gaan heb jij al betaald en vind je de factuur al in je mail.

Zou jij gebruik maken van een iphone reparatie Roosendaal op locatie?

Wij zijn nu dus wel benieuwd wat jij hier van vind. Zou jij je iPhone reparatie Roosendaal bij jouw op locatie laten uitvoeren of ga je liever langs een winkel bij jouw in de buurt. We hebben de bus nu een paar weken rond rijden en de reacties zijn zo goed dat we twijfelen om onze reparatie winkel te sluiten en dit concept verder uit te rollen. We zijn erg veel verschuiving nu meer mensen ons op locatie laten komen. Dus voor iedereen die een iPhone reparatie in Roosendaal kan gebruiken. Aarzel niet langer en plan een iPhone reparatie in bij jouw voor de deur.

https://www.telefoonreparatiebus.nl/iphone-reparatie-roosendaal