Passie voor internet
Image default
Telefonie

NuCall helpt innoveren

NuCall heeft mijn bedrijf door de corona periode heen geholpen, en ik ben hen hier erg dankbaar voor. De afgelopen maanden waren erg zwaar voor ons als land, maar ook voor ons als individueel bedrijf. Het covid-19 virus zorgt ervoor dat veel mensen thuis kwamen te zitten, dat veel bedrijven dicht moesten en dat veel mensen in het ziekenhuis belanden. Allemaal hele erge dingen die je niet vaak meemaakt. Door deze crisis besloten veel mensen ook om te bezuinigen. Wie weet hoe lang dit alles nog doorgaat, we kunnen maar beter niet te veel onnodige dingen aanschaffen. Dit was de gedachtegang van veel mensen. Dit zorgde er tegelijkertijd ook weer voor dat wij minder klanten ontvingen. Ook mochten wij geen werknemers meer ontvangen in ons pand, dit zorgde ervoor dat we alles online moesten doen. Dit hield dus eigenlijk in dat we zo efficiënt mogelijk moesten werken op een manier wat we niet gewend waren en wat weer nieuwe obstakels met zich meebracht.

Oplossing

Er waren verschillende dingen die een oplossing nodig hadden. We wilden eigenlijk tegen zo min mogelijk obstakels aanlopen. Helaas zijn de online communicatiemiddelen niet altijd even betrouwbaar en zijn er daarnaast veel mensen die geen stabiele internetverbinding hebben. We moeten op zoek naar een bedrijf die ons van alle problemen kan verhelpen. Het liefst een alles-in-een bedrijf die vooruitloopt op de concurrentie. Met deze eisen kwamen we vrij snel uit bij NuCall.

NuCall?

NuCall is een telecombedrijf gespecialiseerd in internetverbindingen en online communicatiemiddelen. Ze lopen d.m.v. innovatie ver voor op de concurrentie en ze bieden professionele hulp. Ze zouden ons kunnen helpen met ons communicatieprobleem en met ons internetprobleem. Samen met NuCall wilde we van een uitdaging een voordeel maken. We wilden deze unieke situatie gebruiken om ons hele bedrijf te innoveren en op deze manier een nieuwe markt te winnen.

Resultaat van NuCall

NuCall heeft precies gedaan wat we wilden. We zijn momenteel aan het einde van het samenwerkingsproces, en het resultaat is geweldig. Sinds dat we samenwerken zijn alle problemen opgelost en merken we een sterke stijging in de cijfers door het thuiswerken. We zijn NuCall enorm dankbaar.