Passie voor internet
Image default
Aanbiedingen

Website promotie naar de top. Instructies

prijs website laten maken

In dit artikel zal ik u vertellen hoe het promoten van een website naar de top in Google uw bedrijf zal helpen en hoe het echt lang en duur is. We zullen ontdekken wat goede en slechte bureaus zijn, waarom het zeer onwaarschijnlijk is dat u een resultaat behaalt door een CEO bij particuliere bedrijven te bestellen en waarom u bijna altijd ongelukkig zult zijn. Alle valkuilen, voorwaarden voor websitepromotie en handige tips.

Laten we ons verhaal beginnen met eenvoudige waarheden. Website-promotie op Google is een heel, heel lang proces. De site kwam na 3-4 maanden uit de zandbak. Een sandbox is een algoritme dat u vertelt: “De eerste maanden dat u een site maakt, schittert niets voor u. 

Verlaat de sandbox. Start van website-promotie

Dus er gingen 3-4 maanden voorbij en je kwam uit het zand. Met je tanden op elkaar, upload je advertenties naar de site en koop je links (daarover later meer), maar de processen verlopen erg langzaam. Wees niet verrast. Dit is de norm.

Kijk naar de tijdgrafiek hieronder. U zult nog een paar maanden moeten wachten op de eerste klanten. DIE. Een half jaar is verstreken. Verder sneller, maar begrijp gewoon in welk tijdsbestek we manoeuvreren.

Website-promotie voor het bedrijf

Het is gunstig voor elke commerciële structuur met ervaring en middelen om een ​​klant aan de lijn te houden.

U heeft besloten om websitepromotie te bestellen bij een vertrouwd bedrijf. Het is groot en betrouwbaar. Ze heeft ervaring en kennis. Ja. Je staat bovenaan. Maar dit is een heel groot moeras. Hieronder leg ik uit waarom:

Het is gunstig voor elke commerciële structuur met ervaring en middelen om een ​​klant aan de lijn te houden. Als het bedrijf u naar de beloofde top brengt, houdt het u daar terwijl u betaalt, en zodra u stopt, glijdt u naar beneden. Hiervoor zijn veel tools: gekochte links, PF-promotie, kunstmatige bezoeken, merkzoekopdrachten.

Zoals u kunt zien, zijn dit allemaal tijdelijke tools die u met geweld aan de top houden, en zodra u stopt met betalen, glijdt uw site naar beneden. En dit is NIET de juiste CEO. Correcte SEO is wanneer u JAREN in de top zit !!! ongeacht externe factoren. Slechts af en toe de inhoud bijwerken en de informatie en de site bijwerken. % van de toegang tot het netwerk van een dergelijk bedrijf is 90 van de 100.

Website-promotie van een particuliere eigenaar

Laten we eens kijken naar de risico’s die u kunnen overkomen als u met een particuliere eigenaar werkt. Een particuliere handelaar heeft niet zulke grote middelen als een bedrijf. Er is geen personeel, geen technisch complexe oplossingen, geen spambots en nog veel meer. Concluderend: de competentie van elke particuliere handelaar valt onder de competentie van het bedrijf. Er zijn grote risico’s dat de particuliere eigenaar de site niet terugtrekt of verdwijnt. Of het wordt maar tijdelijk weergegeven.

Het resultaat: degenen die weten hoe – binden u aan zichzelf. Anderen hebben weinig competentie. Jezelf leren is verschrikkelijk lang vanwege de snelheid waarmee de site wordt gepromoot. Het bovenstaande wordt beschreven. Kies voor jezelf.

Website-promotiekosten

U heeft dus gekozen van wie u promotie wilt maken en bent klaar om het bedrag maandelijks te gaan betalen. Laten we eens berekenen hoeveel de promotie zou kunnen kosten en welk werk er komt:

Hoeveel kost het om een ​​website naar de TOP te promoten

De programmeur doet:

 • Microdata
 • Template voor SEO-artikelen (samen met de ontwerper)
 • Template voor SEO-rubrieken (samen met de ontwerper)
 • Opzetten robots en site map
 • Dubbele pagina’s verwijderen
 • CNC-installatie
 • Code-optimalisatie voor Google-snelheid
 • En een heleboel van elk ontwerp als dat nodig is en andere kleinigheden

Al dit werk moet in de eerste maand worden gedaan. Enige tijd geleden, toen ik met één bedrijf werkte, kwam ik erachter dat slechts één micro-markup 500 euro kan kosten. (dit is waarschijnlijk de hoogste prijs die ik ooit heb gehoord). Maar ik weet zeker dat ze meer kunnen hebben.

Ook in de eerste maand is het nodig van de CEO:

 • Verzamel en ruim semantiek op (1-7 dagen hangt af van de niche)
 • Google instellen, kaarten aan het bedrijf toevoegen, enzovoort.
 • Geef een taak aan herschrijvers. En begin met schrijven of publiceren als dat nodig is.

Dit is de allereerste maand. Zoals we kunnen zien, zijn de MINIMALE kosten en KOSTEN van het werk niet minder dan 400 – 500 !! En met dure specialisten is dit zelfs nog meer. Plus de marge van een atelier of particuliere handelaar.

Verder is alles natuurlijk sneller en goedkoper, maar ik verzeker je dat het niet minder eenvoudig is, aangezien je aan garanties en beloften moet voldoen en soms gaat er iets mis …

En er kunnen veel dingen misgaan. Zoekmachines zijn erg kieskeurig en het kan zijn dat u als klant een nieuw feedbackformulier wilt installeren of het verkoopplaatje wilt wijzigen. Wat zal het resultaat zijn? Rechtsaf! De site zal op zoek gaan. Vanwege de foto? JA !

Heb je je ooit afgevraagd waarom oude sites er zo armoedig uitzien? Ze verzamelen tonnen verkeer, maar ze veranderen het ontwerp niet. Waarom? De reden is simpel: ofwel de beherende oude jongens en ze zijn oké, of ze zijn bang om alles te mislukken. En in de regel is dit de tweede optie. Door zelfs kleine wijzigingen aan de site aan te brengen, kan een terugdraaiing in SEO gedurende enkele maanden plaatsvinden. En als u uw advertentiekanalen niet heeft gediversifieerd, is dat de mislukking van uw hele bedrijf.

Een half jaar promotie is verstreken

U betaalt regelmatig voor promotie en u houdt vol. Een bedrijf of een particuliere handelaar voedt u met beloftes en u bent geduldig en zelfverzekerd in uw keuze. Eindelijk beginnen de resultaten te verschijnen.

Overigens overleven niet veel mensen deze periode. De meeste klanten willen resultaten en willen dat klanten bezuinigen. In de eerste 1-2-3 maanden. Als je een half jaar betaalt en geen resultaat ziet, en door blijft betalen, dan is de kans groter dat je gek of ziek wordt. Het is een aanslag op het budget! Helaas! Dit is hoe een CEO werkt. We zijn al jaren aan het neuken en hopen op een mooie toekomst. (BELANGRIJK! We hebben het over commerciële verzoeken en nieuwe sites. Informatieve sites kunnen erg snel fotograferen.)

Artikelen schrijven voor de site. Promotie door artikelen

De enige zekere manier om uw product te promoten, is door semantiek te verzamelen voor vele zoekopdrachten en deze artikelen maandenlang te laten rollen.

De titel is het antwoord op al uw vragen. Dit is de enige zekere manier om reclame te maken. Als een bedrijf u promoot met een linkmassa, als het bedrijf geen toegang tot de site heeft aangevraagd en geen micro-markup heeft voorgeschreven, als ze geen programmeur hebben aangesloten voordat ze aan het werk gingen, weet dan: je wordt gegooid.

De enige zekere manier om uw product te promoten, is door semantiek te verzamelen voor vele zoekopdrachten en deze artikelen maandenlang te laten rollen. Dan moet er tijd verstrijken voordat deze vragen de top bereiken. En alleen dan gaan “gratis” klanten. Het schrijven en optimaliseren van artikelen is een apart verhaal en een apart nummer. En dit is niet minder kostbaar en problematisch als de eerste maand. Hoeveel bedrijven heeft u artikelen voor uw site zien schrijven? Welke schrijven geen kernels voor 10-30 queries, maar ook honderden gerelateerde vragen om het hele gebied te bestrijken? Dit is hoogstens 5%. Maar dit is het enige echte pad. Laten we eens kijken waarom hieronder:

We hebben nesten op de site. Dit is de basis van de basis. Bovenaan de HF – de hoofdpagina, onder de MF – rubrieken en onderaan de LF – artikelen. Elk segment van de kop moet minimaal 10 LF-zoekopdrachten bevatten. En ze mogen elkaar niet overlappen. Alleen door de juiste piramide te maken en intern te linken krijg je het maximale resultaat. En dit zijn honderden, en soms duizenden artikelen per site. Wie neemt het? Weinig mensen zien de eerste maanden resultaat.

Links kopen om de site naar de top te promoten

Ik vertel je meteen over het geld. Het kopen van links voor 200 kan worden overgeslagen. Toegang tot dit niveau begint bij 300 per maand. En voorgoed kost het ongeveer 10.000 euro. En dit is zonder het werk van een specialist. Alleen kosten.

Links kopen voor promotie

Maar het ergste is niet de prijs. Het ergste is dat je in het ergste geval geblokkeerd kunt worden. En in het beste geval werken uw kosten gewoon niet en blijft de site op zijn plaats. Het risico om niets te krijgen is zelfs bij de juiste aankoop ongeveer 20%. Ben je klaar om 10.000 aan de wind te besteden? Of dat uw site waarop u een jaar heeft gewerkt, wordt geblokkeerd. Ja. je moet voorbereid zijn.

Website promotie naar de top

Dus wat kan er worden gedaan? Het antwoord is simpel …

Na het lezen tot op dit punt, heb je waarschijnlijk al begrepen hoe lang het duurt, duur en problematisch is. Maar er is een uitweg! En het is heel eenvoudig: om nog meer geld in reclame en SEO te steken! En meer ….

Waarom zo: algoritmen voor zoekmachines zijn eenvoudig. Ze kijken hoe de gebruiker zich op de site gedraagt ​​en evalueren het gedrag. Na verloop van tijd verzamelt het informatie en geschiedenis van uw site en geeft deze weer bij relevante verzoeken. Om hem te helpen seo-tools te vinden, zoals dezelfde micro-markup of koppen met toetsen in de tekst.

Meer data – snellere groei Betere PF – hogere positie en groeilimiet.

Op basis hiervan kunnen we een conclusie trekken waarover eerder is geschreven. Door enorm veel bezoekers naar de site te sturen, geef je de zoekmachines meer data over je site en groeien de sitestatistieken sneller. U kunt betere analyses uitvoeren, uw verkooppraatje wijzigen en bugs oplossen. Verwijder onnodige artikelen en analyseer gedrag. Bij grote budgetten worden kleine fixes op de site niet zo kritisch, aangezien de site snel wordt hersteld en vaak niet eens crasht. Duizenden bezoekers uit verschillende bronnen houden de site bovenaan, ongeacht de details van optimalisatie. Door gedrag. En grote portals of aggregators spugen over het algemeen op SEO. Ze staan ​​bovenaan vanwege het verkeersvolume. Voor zoekmachines zijn dit garanties voor de betrouwbaarheid van de site.

Conclusie

Hier hebben we het klassieke donkere verhaal zo dicht mogelijk bij de realiteit onderzocht. Bent u klaar om op de resultaten te wachten – de keuze is aan u. Investeringen betalen zich vaak terug in minimaal 6-12 maanden. En het is hetzelfde met de CEO.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

web developer

https://webdevelopmentapp.com/nl/prices.html