Passie voor internet
Image default
Dienstverlening

Een stevige massage in Hilversum

U kunt bij ons terecht voor een lekkere stevige massage in Hilversum. Zit u ook in Hilversum en omgeving schroom dan niet om een bezoekje aan ons te brengen . Wij bieden u verschillende massages aan. Bent u gestrest? Pijnlijke spieren? Heeft u een ontspannings massage nodig? Neem gerust contact met ons op in Hilversum. Wij bieden ook verschillende diensten aan wat massage betreft. Dus voor ieder wat wils in Hilversum en een ieder komt bij ons dan ook aan hun trekken natuurlijk .

Wat voor massages bieden wij allemaal aan?

In Hilversum hebben we verschillende soorten massages die wij aanbieden. In Hilversum kunt u terecht voor de ontspanningsmassage , zwangerschapsmassage , sportmassage maar ook kindermassage. Dus u merkt het een ieder kan bij ons terecht in Hilversum voor de juiste massage . Wij bieden ook workshops aan het meest voor koppels die daaraan deel wensen te nemen . Ook hebben wij cadeaubonnen voor massages. Op die manier kunt u een naaste of college de juiste verrassing geven en het is ook een welverdiende verrassing . In hilversum hebben wij ook de juiste mensen , die u lichaam ook op de juiste manieren zal kunnen masseren. Er wordt tijd en aandacht aan elk deel van uw lichaam besteed. En zo zorgt onze sportmassage ervoor dat je sneller van je blessure af bent, en je weer sneller vindt kunt worden. En voorkomt het dan ook dat je sneller geblesseerd raakt, wanneer je een massage van ons hebt gehad. 

Hoe neemt u contact met ons op?

U kunt informatie vinden over onze massages op onze website. Ook kunt u persoonlijke informatie inwinnen door langs te komen in HIlversum. Wij zijn op social media ook te vinden of u zou per mail of telefonisch een afspraak kunnen maken . Onze massagesalon werkt uitsluitend met afspraken . Wij vragen u wel daar rekening mee te houden. We hebben veel vaste klanten en een druk programma, waardoor we alles van te voren inplannen. Om zo misvattingen te voorkomen, en zo geen ontevreden klanten krijgen.