Passie voor internet
Image default
Bedrijven

Huidkliniek in Hillegom en omstreken

De goede huidkliniek in Hillegom is erkend door alle zorgverzekeraars, wat het dus een stuk makkelijker maakt voor de patiënten. Huidtherapie valt onder medische contact beroepen. De huidkliniek in Hillegom mag met toestemming tijdens de Lock down de therapie voortzetten.

De huidkliniek in Hillegom werkt strikt volgens de COVID-19 richtlijnen, om op die manier veilige zorg te kunnen bieden aan elke patiënt. In deze tijd kunnen we geen risico;s nemen en moeten klanten ltijd het gevoel hebben dat er zo veilig mogelijk met hun wordt omgegaan.

Behandelingen bij de uidkliniek in Hillegom

De huidkliniek in Hillegom wil je graag helpen bij het vinden van een oplossing voor de huidaandoening waar jij last van ondervind. De huidkliniek in Hillegom past de Cosmelan behandeling toe voor alle huidtypen. Deze behandeling is zeer effectief en kan op een veilige manier de melasma en overtollig pigment verwijderen bij een donkere huid. Het grootste orgaan van je lichaam is de huid en bij niet voldoende zorg is het meteen merkbaar. Producten met een hoogwaardige werking kunnen tot in de diepte van de huidlaag doordringen, waardoor huidproblemen en huidveroudering kan worden aangepakt. De huidkliniek in Hillegom werkt met producten die speciaal ontwikkeld zijn door artsen en die hoogwaardige werkstoffen bevatten. De huidkliniek in Hillegom zoek naar de beste oplossing voor je huid en diverse huidproblemen.

Contact opnemen met de  Huidkliniek in Hillegom

De huidkliniek in Hillegom aangesloten bij de Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en kan daardoor de zorg en kwaliteit waarborgen. Je kunt bij de huidkliniek in Hillegom altijd een gratis en vrijblijvende afspraak maken. Bij de huidkliniek in Hillegom staat elke klant centraal en is het van groot belang dat je je prettig voelt bij de door jouw gekozen behandeling en ook het gewenste effect daaruit haalt. De huidkliniek in Hillegom voorziet u van persoonlijk en deskundig huidadvies.