Passie voor internet
Image default
Dienstverlening

Betaal niet teveel voor uw hypotheek

Hoe te voorkomen dat u te veel betaalt voor uw eerste hypotheek voor thuiskoper

Als je hebt besloten om een huis te kopen, is er één ding dat je moet doen en dat is om te beginnen met plannen. Het lijkt misschien veel werk, maar geloof het of niet, planning daadwerkelijk hand in hand met het kopen van een huis. Een goed plan helpt je te bepalen hoeveel je voor het huis moet betalen, evenals welke prijs je zou moeten zoeken. Hier zijn de twaalf stappen die u moet doen voordat u de sleutels van uw gloednieuw huis kunt krijgen.

 

Sla vervolgens op voor de aanbetaling. Kopers stellen bijna altijd een maximumbedrag in voor hun aanbetaling, vooral als ze een huis in een nieuwe stad kopen. Betalingen worden meestal bepaald door het berekenen van 30% van de totale kosten van huizen, inclusief sluitkosten, van een hypotheeklening. Het wordt ook geadviseerd om een schatting te krijgen van hoeveel uw maandelijkse uitgaven zijn, voor het geval u denkt dat u mogelijk meer doorbrengt dan u zich kunt veroorloven. Wanneer u een huisevaluatie van uw geldschieter krijgt, schat u uw inkomsten en uitgaven om te zien of u klaar bent voor een grote aanbetaling.

 

U moet ook de juiste kredietgever kiezen wanneer u een huis in een nieuwe stad koopt. De meeste kopers zijn meestal van toepassing op een conventioneel leningtype, wat een goede keuze is voor hen, als ze de financiële middelen hebben om een back-up te maken van het bedrag dat ze willen lenen van een bank- of hypotheekbedrijf. Sommige kopers zijn er de voorkeur aan een no-money-down lening type thuisaankoop, waardoor ze naar huizen kunnen kijken zonder zich zorgen te maken over de vraag of ze in aanmerking kunnen komen voor de financiering. Als je een huis wilt kopen zonder jezelf in gevaar te brengen, moet je een traditionele hypotheek aanvragen, omdat het met zijn eigen reeks algemene voorwaarden komt.

 

Wanneer u een eigenschap vindt die u leuk vindt, moet u beginnen met onderhandelen met de verkoper op de voorwaarden van de verkoop, inclusief het bedrag dat u gaat betalen als slotkosten. Vergeet niet dat de verkoper altijd bereid is om een lagere prijs te accepteren dan wat de koper in eerste instantie aanbiedt, maar hij is misschien niet bereid om buiten een bepaald punt te onderhandelen, vooral als het prijsverschil tussen de twee deals dicht bij de hypotheekrente ligt. Ontdek het bereik waarmee de verkoper comfortabel is, zodat u niet verrast bent door de uiteindelijke prijs. U kunt ook onderhandelen over een lagere aanbetaling, waardoor uw hypotheekrente wordt verminderd.

 

StreeteSy is een online database van hypotheekcitaten voor kopers van de eerste keer thuis. Deze gratis tool bespaart u tijd en maakt het hele proces om een nieuw huis te kopen dat meer beheersbaar is. Als je denkt aan het kopen van een nieuw huis, maar je niet zeker weet hoe ik het moet doen, overweeg dan om Streeteasy te gebruiken om je te helpen je perfecte match te vinden.

Gerelateerde artikelen

Huis verkopen en terughuren

Warmtepompen Soloya | werking en soorten warmtepompen

Een stevige massage in Hilversum