Passie voor internet
Image default
Financieel

Een Bitcoins-investeringen

Als je een van degenen bent die over investeren in Bitcoins heeft gedacht, heb ik veel nieuws voor je. Je hoeft niets te weten over hoe je erin moet investeren om er geld van te verdienen. In feite kunt u het goed doen vanaf uw eigen computer! Het enige dat u nodig heeft, is een beetje software, een internetverbinding en een beetje verbeeldingskracht. Hier is hoe het te doen.

 

Eerst moet je een makelaardij of online handelssite vinden die je zal laten handelen via dit nieuw-eeuwige beleggingsvoertuig dat bekend staat als de bitcoins. Dit zijn niet je gewone voorraden en obligaties. Ze zijn eigenlijk een digitale valuta gemaakt uit een computercode die bekend staat als de Bitcoin. Het is gemaakt door een anonieme groep mensen voor het uitdrukkelijke doel van het redden van corruptie en geldfraude.

 

In ruil voor bitcoins kunt u ze overal ter wereld doorbrengen op elk elektronisch apparaat dat die specifieke valuta accepteert. In de VS kunt u uw bitcoins gebruiken om vrijwel elke elektronische service te betalen, inclusief dingen zoals online bankieren. Je kunt voor bijna geen kosten geld naar iemand over de hele wereld sturen, als je hun e-mailadres kent.

 

Er is wat geld om hier te worden gemaakt, zoals het gemakkelijk is om iemand je telefoonnummer te vertellen en ze kunnen je in slechts een paar minuten geld verdienen. U kunt deze mogelijkheid gebruiken om veel zaken te doen die normaal gesproken goedkoop worden uitbesteed. Dit geeft je ook de kans om je eigen kleine stukje van de wereldeconomie te kopen. Op deze manier kunt u genieten van de vruchten van uw eigen arbeid zonder een monetair risico.

 

Om bitcoins te kopen, moet u een portefeuille hebben.

Deze portefeuilles zullen gelden met verschillende niveaus van beveiliging, afhankelijk van of u een creditcard, een bankpas of een privésleutel gebruikt. Als u een bankpas hebt, is het enige wat u hoeft te doen, de hoeveelheid geld die u wilt opdagen op uw account. Als u een creditcard gebruikt, wordt u een kleine vergoeding in rekening gebracht telkens wanneer u het gebruikt.

 

Inmiddels moet je een idee hebben van hoe deze nieuwe valuta de wereld zal veranderen. De gemiddelde persoon in Amerika heeft vandaag ongeveer twee dollar om te besteden om een beetje economische stabiliteit te hebben. Dat is echter niet veel, in vergelijking met de tien tot vijfentwintig dollar die ze hadden kunnen gebruiken door het geld uit te geven aan andere goederen en diensten. De beste investering die je vandaag kunt doen, is om een paar dollars aan bitcoins te kopen.

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl