Passie voor internet
Image default
Media

Laat een drone video maken!

Laat een drone video maken

Wil jij jouw kijker omver blazen met verbluffende shots? Een drone video laten maken is de perfecte manier om jouw video naar een hoger niveau te tillen… letterlijk. Met een drone kun je op plekken komen waar je met een normale camera nooit bij kunt komen. Vroeger moest je voor zulke shots dure helikopters huren en was het voor veel bedrijven de investering niet waard. Tegenwoordig is dit allemaal veel laagdrempeliger geworden. Zelfs jouw buurjongen kan nu een drone kopen en besturen. Maar écht mooie droneshots maken die bijdragen aan het doel van jouw video… dat is echt een vak. Daarom is het slim om een drone video te laten maken bij een professionele partij met geschoolde dronepiloten. ZoomWorks is zo’n partij. Meer weten over een drone video laten maken en ZoomWorks? Blijf dan vooral verder lezen.

Een drone video laten maken vraagt om specialisme

Vliegen met een drone op een open veld… dat kan bijna iedereen wel met een beetje oefening. Vliegen in een fabriekshal… dat wordt al een hele stuk lastiger. En dan ook nog eens filmen en zorgen dat dit mooie beelden worden… dat moet je aan de professionals over laten. ZoomWorks beschikt over gecertificeerde dronepiloten die getraind zijn om met een drone door krappe ruimtes en uitdagende omgevingen te vliegen. Daarnaast weten ze precies waar je wel mag vliegen en waar het verboden is. Zo loop je geen risico op eventuele boetes voor vliegen waar het niet mag.

Meer weten over een drone video laten maken bij ZoomWorks?

ZoomWorks is een videomarketingbureau dat naast drone video’s nog allerlei andere video’s en animaties maakt. Hun team van digitale marketeers en audiovisuele specialisten zijn ervaren en gepassioneerd. Ze stoppen pas wanneer íedereen tevreden is! Wil je meer weten over een drone video laten maken? Of benieuwd naar andere video of animatie producties van ZoomWorks? Neem een kijkje op hun website of neem gelijk contact op, ze helpen je graag verder!

https://zoomworks.nl/drone-video-laten-maken/