Passie voor internet
Image default
Media

De kracht van een 3D animatie

De kracht van een 3D animatie

Waar je bij video afhankelijk bent van waar je met een camera bij kunt komen zijn de mogelijkheden bij een 3D animatie eindeloos. Er zijn letterlijk no limits. Dat komt omdat alles wat je in een 3D animatie ziet gemaakt moet worden. Je begint met een leeg scherm en alles wat je wilt zien zul je moeten ontwerpen. En dát is nou juist de kracht van een 3D animatie. Het stelt je in staat om de kijker te laten focussen op dat wat belangrijk is en alle overbodige informatie weg te filteren. Zo ontstaat er geen kans op ruis. En doordat je totale ontwerpvrijheid hebt heb je de volledige controle over hoe jij jouw product, dienst of verhaal wilt presenteren aan de buitenwereld. Ideaal toch?

Een 3D animatie laten maken

Omdat alles bij een 3D animatie zelf gemaakt moet worden vraagt het om heel wat kennis en vaardigheden. Daarom is het verstandig jouw 3D animatie uit te besteden en een professionele partij in te schakelen, zoals animatiestudio ZoomWorks. Hun 3D animators zijn dag in dag uit bezig met het maken van gave animatieproducties en weten hoe ze dingen op een pakkende, creatieve en effectieve manier kunnen vertalen naar beeld. Termen zoals modelling, texturing, rendering en rigging zijn als een tweede taal voor de animators van ZoomWorks. En het mooie is, ze vinden het ook nog eens hartstikke leuk om aan jouw 3D animatie te werken. En die passie en enthousiasme zie je terug in het eindresultaat.

Wat kost een 3D animatie laten maken?

Geen enkele 3D animatie is hetzelfde, want geen enkele organisatie is hetzelfde. Een 3D animatie laten maken is dan ook altijd maatwerk. Hierdoor is het lastig om op voorhand te zeggen: zoveel gaat jouw animatie kosten, want partijen zoals ZoomWorks hebben simpelweg eerst meer informatie van je nodig. Wat is het doel van de animatie? Waar ga je hem voor gebruiken? Wat moet er verteld worden? Dit zijn slechts een paar vragen die ze aan je gaan stellen. De belangrijkste factor voor het bepalen van de prijs zijn de hoeveelheid arbeidsuren die er in gestopt moeten worden. Wil je een specifieke prijs voor jouw animatie? Neem dan gerust contact op met ZoomWorks, ze kijken graag met je naar de mogelijkheden en het kostenplaatje.

https://zoomworks.nl/3d-animatie-laten-maken/