Passie voor internet
Image default
Vervoer en transport

Voor elke scooter in Harderwijk, gaat u naar Polderscooter

Op uw scooter Harderwijk verkennen. Een ideale combinatie. Bijvoorbeeld Harderwijk, een Hanzestad heeft veel sfeer en een rijke historie. Natuur om dagelijks van te genieten. Genieten van de natuur en van het leven in Harderwijk doet u het best op een scooter van Polderscooter. Want Harderwijk bruist, is romantisch en avontuurlijk. Een stad voor echte levensgenieters.

Op uw scooter Harderwijk door?

Wanneer u nog enige twijfel heeft of ook voor u de scooter het perfecte vervoersmiddel is, dagen wij u uit een proefrit door Harderwijk te maken. Wanneer u nog niet eerder een ritje heeft gemaakt op een scooter, heeft u waarschijnlijk geen idee wat de voordelen zijn van een scooter. Ook voor u.

Op uw scooter Harderwijk door kunt u nu proberen. U kunt bijvoorbeeld een maand een scooter leasen vanaf slechts 8 Euro per maand! Op die manier hoeft u niet bang te zijn dat u een (grote) uitgave doet voor een vervoermiddel dat u nog niet kent. Een maand proefrijden is wat Polderscooter u ook in Harderwijk kan aanbieden.

Waarom op je scooter Harderwijk door?

  • Een scooter brengt u snel van A naar B;
  • Binnen de stad is de scooter een ideaal vervoersmiddel;
  • Een scooter is voordeliger per gereden kilometer ten opzichte van een auto;
  • Een scooter heeft een afgesloten en waterdichte bagageruimte;
  • Een scooter heeft een goede wegligging;

Polderscooter voor al uw nieuwe en / of gebruikte scooters

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe scooter of naar een gebruikte scooter om Harderwijk te verkennen, bij Polderscooter bent u voor beiden aan het juiste adres. Voor jong én oud(er). Voor iedereen is er een wel geschikte scooter voorhanden. Maar ook voor eventuele reparaties of het onderhoud aan uw scooter is Polderscooter uw partner.

Sleutelt u liever zelf aan uw scooter? Ook dan kunt u voor alle onderdelen voor uw scooter prima terecht bij Polderscooter.

Een scooter in Harderwijk huren voor één dag

Ja, zelfs dat kan! Wanneer u Harderwijk en omstreken wilt ontdekken tijdens bijvoorbeeld uw weekendje weg of vakantie, huurt u bij Polderscooter al een scooter voor slechts 7,50 Euro per dag! Dat is inclusief WA verzekering. Wel vragen wij u vriendelijk een borg van 250 Euro te betalen die u uiteraard weer van ons retour krijgt zodra u de gehuurde scooter na een heerlijk dagje genieten, komt terug brengen.

Voor meer info :