Passie voor internet
Image default
Webdesign

Ouderen die een online winkel starten

Als je wat ouder bent zonder vaste baan ken je het probleem dat werk vinden nagenoeg onmogelijk is. Je hebt je hele leven kennis vergaart, je weet onderhand wel hoe het zit en je hebt ook over de laatste ontwikkelingen in de wereld veel geleerd, maar toch willen ze je niet. Wanneer je wat geld wilt verdienen, voor erbij of als serieuze bron van inkomsten kun je dat ook vanuit huis doen. Nee hoor, niet met spelen of aandelen traden maar je kunt een online winkel starten. Durf jij dit avontuur aan?

 

Geen maximale leeftijd voor een online winkel starten

Het maakt niet uit hoe oud je bent, als jij overweg kan met het “gereedschap” kun je direct aan de slag. Je hoeft er niet eens voor te programmeren, Shoptrader is een online systeem waar alles in zit wat je nodig hebt, het is een kwestie van drag-and-drop, slepen en plaatsen dus. Je moet wel overweg kunnen met de browser, als je een beetje thuis bent met computers kun jij een eigen online winkel starten.

 

Hoe werkt een online winkel starten?

Eerst zul je een account moeten maken bij Shoptrader. Dat is gratis en je kunt ook gratis met je online winkel starten voor een periode van 15 dagen. Daarna betaal je vaste maandelijkse kosten, voor starters zijn de tarieven zeer betaalbaar. Ga vervolgens jouw winkeltje inrichten, zelf ontwerpen is niet eens nodig, dat gaat via standaard sjablonen. Je kunt je eigen spullen verkopen of werken met vaste leveranciers. Als je het slim aanpakt betaal je pas de inkoopkosten na de verkoop!

 

Zaken netjes afhandelen

Je kunt enorm veel automatiseren zoals pakjes laten bezorgen, ophalen, labels printen, noem maar op. Als je een database koppelt kun je dat ook allemaal eenvoudig bijhouden. Een online winkel starten is echt niet ingewikkeld, zolang je weet wat je WEL en wat je vooral NIET zelf moet doen!

 

Steeds meer oudere mensen gaan hun eigen online winkel starten. Als bijverdienste of als fulltime baan. Als je een beetje met computers overweg kan, en ondernemend bent kun jij dat ook. Er is geen maximum leeftijd om je eigen online winkel te starten. Beginnen je handen al te jeuken?

Voor meer info :