Passie voor internet
Image default
Woning en Tuin

Vrolijker wonen

Steeds vaker zijn mensen depressief en krijgen ook veel vaker een burn-out. Het is daarom heel belangrijk om thuis lekker te kunnen relaxen en je batterij op te laten. Het huis moet hiervoor wel goed voelen en een vrolijke plek zijn.

Licht nodig

Zoals planten, dieren en veel andere levende wezens hebben wij ook licht nodig en het is heel belangrijk voor onze gezondheid. Zo zijn we in de zomer bijvoorbeeld veel vrolijker dan in de winter en dit komt niet alleen door de warmte verschil. Het komt vooral door het zonlicht dat we veel vrolijker zijn en in sommige huizen komt er gewoon niet genoeg licht naar binnen. De oplossing hiervoor is het laten bouwen van een lichtstraat.

Wat is een lichtstraat 

Een lichtstraat is een constructie van glas dat op het dak wordt geplaatst. Het vervangt zo het dak en plafond van een deel van het huis. Je kunt het eigenlijk zien als een soort ramenpartij op het dak. Zo komt er dus veel zonlicht en natuurlijk licht van de maan, en sterren naar binnen. Je voelt je al snel minder opgesloten en meer op je gemak in het huis waardoor je beter kunt relaxen.