Passie voor internet
Image default
Zorg

Hoe is Leven met stress?

Erge Stress in Deventer is een reactie van het lichaam op bepaalde prikkels. Je hebt gezonde en ongezonde stress. Natuurlijk voel je een beetje spanning wanneer er iets staat te gebeuren waar je zenuwachtig voor bent. Maar een teveel aan die spanning op vele momenten van de dag kan ongezonde stress zijn. Vaak ervaren mensen stress bij hun werk, studie of hun persoonlijke leven. Wanneer je dagelijks last hebt van stress of de meeste dagen van de week kan dit slecht zijn voor je gezondheid. Dit kan zich uiten in lichamelijke klachten, psychische klachten, gedragsveranderingen en het helder blijven nadenken. Gelukkig zijn er wel dingen die je kunt doen tegen stress.

Coaching

In Deventer kun je coaching bij stress volgen. De coach zal je weer in contact brengen met je lichaam zodat je beter met stress om kan gaan en dat je beter naar jezelf gaat luisteren. Door goed te kijken naar de oorzaken van de stress en hoe je hiermee om kunt gaat zal je merken dat je stress verminderd. De coach in Deventer zal op zijn manier jou begeleiden in dit proces. Je kunt kiezen uit verschillende behandelmethoden waarbij je ook kunt kiezen voor een individuele retraite. Hierbij ga je onder begeleiding helemaal op in jezelf. Naast stress in je eigen leven kun je ook met relatieproblemen naar de coach in Deventer gaan.

Praktijk in Deventer

De praktijk bevindt zich in Deventer, hier kun jij met de coach aan de slag om met je stress te leren omgaan. Je kunt er losse sessies boeken of juist niet. Door stress te verminderen in je leven zul je zien dat je gelukkiger bent en dat je veel meer kunt dan je misschien zelf wel denkt. Dus woon je in de buurt van Deventer (of niet) en heb je last van veel stress? Neem dan contact op met de coach.