Passie voor internet
Image default
Auto’s en Motoren

Waarom een brommobiel?

Een mooie brommobiel kan er voor zorgen dat je een stuk onafhankelijker wordt. Wanneer je slechter te been bent en niet elke keer meer naar de supermarkt wilt lopen of fietsen is de brommobiel een prima optie. Met deze auto mag je niet harder dan 45 kilometer per uur, dus dat betekent dat je rustig door de straten rijdt. In deze auto mag je dus ook niet de snelweg op, maar dat zal waarschijnlijk ook niet nodig zijn. De brommobiel zorgt dat je op een rustige en veilige manier van A naar B kunt komen zonder dat je last krijgt van pijn of vermoeidheid.

Nog meer voordelen

Andere voordelen van een brommobiel is dat je geen rijbewijs nodig hebt. Wellicht heb je deze nooit gehaald of ben je nog minderjarig waardoor je nog niet met een normale auto de weg op mag. Ook dan is de brommobiel zeker iets om naar te kijken. Het is ook allemaal niet zo duur. Dit komt mede doordat je geen wegenbelasting hoeft te betalen en de brandstof ook niet zo veel geld kost. Het is dus ook nog eens een goede mogelijkheid als je niet zo veel geld te besteden hebt of graag zuinig aan doet. Je kunt natuurlijk kiezen of je een nieuwe haalt of liever een die tweedehands is.

Brommobiel niet meer nodig, wat nu?

Ben je klaar met je brommobiel of heb je hem niet meer nodig? Dan kan je hem bij ons verkopen of inruilen. Misschien ga je helemaal niet meer de deur uit, dan is het zonde om de brommobiel nog voor je huis te hebben staan. Of misschien heb je nu je rijbewijs gehaald en rij je liever in een wat grotere auto die ook harder mag. Je kan je brommobiel dan weer bij ons kwijt. Voer alle gegevens in op onze site en wij zullen je benaderen om dingen zoals de prijs en het plan van aanpak te bespreken. Het is belangrijk om te weten dat alles in overleg en met goedkeuring zal gaan.