Passie voor internet
Image default
Auto’s en Motoren

De beste voorbereiding op het CBR theorie examen krijg je van Gelijk Geslaagd

Een fijne, uitstekende, professionele auto theoriecursus waar je niet de hoofdprijs voor betaald? Die vind je bij Gelijk Geslaagd. Onze professionele auto theoriecursussen zorgen ervoor dat jij voor de volle 100% voorbereid bent voor het CBR theorie examen. En dat allemaal binnen 1 dag! Want in de middag, als de cursus is afgelopen en jij alle autotheorie stevig in je hoofd hebt zitten, ga je het CBR theorie examen al maken.

Ben jij woonachtig in Den Haag of woon je hier redelijk in de buurt? Dan past onze theoriecursus Den Haag perfect bij jou. Onze trainingslocatie ligt vlakbij de examenlocatie van het CBR, welke in Rijswijk gevestigd is. Meestal liggen onze trainingslocaties dichtbij genoeg om te kunnen lopen naar het CBR. Wanneer dit niet het geval is omdat lopen net even te ver is, zorgen wij ervoor dat je naar het CBR vervoerd wordt. Je hoeft dus niet bij je ouders of vrienden te leuren om je naar het CBR te brengen. Ook hoef je je niet in het zweet te trappen op je fiets. Het is juist gezellig om samen met de andere cursisten richting het examen te gaan. Even ontspannen en lekker over gezellige dingen babbelen of met een mede-cursist toch nog even de theorie herhalen, het is helemaal aan jou waar jij je prettig bij voelt.

Binnen anderhalve dag de scooter theorie aanleren

Ben jij nog te jong om het rijbewijs te mogen halen maar heb je een scooter gekregen of gekocht? Super leuk! Nu nog even de scootertheorie leren. Want ja, helaas moet je ook een theoriecertificaat behalen om scooter te mogen rijden.

Schiet je hiervan al flink in de stress omdat je niet zou weten hoe je die stomme theorie in je hoofd moet krijgen? Kom anderhalve dag de cursus scooter theorie in Rotterdam, Leiden of Rijswijk volgen. Met Gelijk Geslaagd weet je zeker dat jij binnen een mum van tijd heerlijk op je scooter door de stad rijdt.

De kosten voor de verschillende theoriecursussen bedragen op dit moment slechts €69,- . Schrijf je snel in via onze website en profiteer van deze mooie korting.

https://www.gelijkgeslaagd.com/