Passie voor internet
Image default
Onderwijs

Hoe kun je snel re-integreren op de arbeidsmarkt?

Wil je het roer omgooien en ben je klaar voor een nieuwe start in je carrière? Fabius biedt een breed scala aan opleidingen aan. Re-integreren op de arbeidsmarkt is bij Fabius snel gebeurd, zelfs wanneer je al een tijd niet meer gewerkt hebt. Voor uiteenlopende opleidingen van Fabius heb je geen vooropleiding nodig en het gaat om functies waar veel vraag naar is. Denk bijvoorbeeld aan administratieve- en secretariële functies. Kortom: na een opleiding van Fabius, ben je weer klaar voor Reintegreren op arbeidsmarkt. Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag en de opleidingen zijn zeer praktijkgericht.

Hoe staat Fabius bekend als het gaat om re-integreren?

Fabius is een erkende instelling als het gaat om re-integratie opleidingen. De onderwijsinstelling bestaat al langer dan 30 jaar. Bij Fabius is het mogelijk om een ‘standaard’ traject voor een opleiding te volgen, maar voor degenen die echt snel aan de slag willen is er ook de mogelijkheid om voor een re-integratie versie te gaan. Wanneer je kiest voor de versnelde versie en wilt re-integreren doe je alles twee keer zo snel als bij een standaard traject.

Hoe gaat dat precies, zo’n re-integratie opleiding?

Wanneer je kiest voor een versnelde opleiding kun je al binnen 3 maanden de opleiding afronden! Je krijgt twee keer per week les tijdens twee dagdelen van 3 uur. Wanneer je alle tijd hebt en het liever iets rustiger aan wilt doen, dan kun je kiezen voor de standaardopleiding. Hierbij volg je een keer per week een les van 3 uur. Om het leren meteen in de praktijk te brengen, is er tijdens de opleiding een mogelijkheid om door te gaan met een stage. Hierdoor zal het nog makkelijker worden, om snel aan de slag te gaan. De re-integratieopleidingen zijn op 19 verschillende leslocaties te volgen.

Voor meer info :