Passie voor internet
Image default
Sport

Een gezond leefpatroon met sport diëtist Haarlem

Voeding, we hebben het allemaal nodig. Minimaal drie keer per dag om fit de dag door te komen. We komen de dag nog fitter door als deze drie maaltijden voldoende voedingsmiddelen bevatten die ons energie geeft en ons immuunsysteem op peil houden.

Wil jij bewust kiezen voor een gezonde levensstijl? De sport diëtist in Haarlem kan jou hierbij helpen. Een sport diëtist helpt bij het samenstellen van een gezond voedingsschema met daarbij een bijpassend sportschema. Het is belangrijk dat je evenveel of meer calorieën verbrandt dan dat je op een dag binnenkrijgt aan eten en drinken. 

Naast een fit uiterlijk draagt een gezond leefpatroon bij aan de mentale gezondheid van de mens. Sport diëtist Haarlem maakt voedingsschema’s met voldoende vitaminen waardoor mensen zich blijer en energieker voelen. Daarnaast wordt in de maaltijden rekening gehouden met cholesterol en suiker om de kans op hart- en vaatziekten te verkleinen.  

Resultaten

De sport diëtist in Haarlem begrijpt als geen ander dat je zo lang mogelijk wilt genieten van de behaalde resultaten. Wij gooiden dan ook niet drastisch je leven om, dit is moeilijk om op lange termijn vol te houden. Wij hebben voorkeur aan het aanpassen van een leefpatroon in plaats van aan de slag te gaan met een fors dieet.

Bij de meeste van onze klanten zien wij al binnen twee weken resultaten. Geen doel is te klein of te groot. De sport diëtist in Haarlem heeft alles al gezien en is uiterst gemotiveerd om jou te helpen met je gezonde levensstijl. Begin nu en shine dankzij sport diëtist Haarlem deze zomer nog met jouw fitte summer body. Summer body’s worden ook na de winter nog gekweekt, zolang je maar een doel hebt.