Passie voor internet
Image default
Sport

Een Citroën C2 2e hands kopen?

Dus, je wilt een Citroën C2 2e hands kopen? Er zijn op het internet tal van verschillende gebruikte Citroën C2’s te vinden. Je kan modellen vinden van ieder bouwjaar en uitvoering, genoeg keuze dus. De Citroën C2 is een compacte auto, de auto biedt genoeg ruimte voor 2 of 3 personen, het is immers geen gezinsauto. Ook is de auto niet heel geschikt voor langere afstanden, maar hij is wel heel geschikt voor in de stad. De auto in zeer compact en heeft een kleine draaicirkel, ook heeft de auto best wat bagageruimte, hij is dus heel praktisch. Een minpunt van de auto kan de motor zijn. In de Citroën C2 vind je namelijk een kleine maar zuinige motor. Omdat de motor zo klein is bestaat de kans dat hij stuk gaat bij een hogere kilometerstand, let hier dus op.

Een ander punt is dat de auto zeer onderhoudsgevoelig is, zorg dus ook dat de onderhoudshistorie compleet is. Als dit niet het geval is, kun je beter naar een andere variant gaan zoeken. Motor problemen zijn namelijk vrij duur om te verhelpen en dit wil je dus zo goed mogelijk vermijden. Verder kunnen de auto’s storingsgevoelig zijn, dit komt vooral voor bij de eerste generatie van de C2. Laat de auto dus goed nakijken voor je een Citroën C2 2e hands koopt.

Autoblog vertelt je meer

Bij autoblog vertellen ze je meer over alle kwaaltjes van deze auto, en waar je op moet letten. Zorg er dus voor dat je je huiswerk hebt gedaan voor je een gebruikte auto aanschaft want niemand zit te wachten op dergelijke problemen in de toekomst. Dit is allemaal makkelijk te voorkomen door simpelweg te kijken naar waar je mee te maken kan krijgen. Ook vind je hier rijtesten van de auto, deze geven je een beter algemeen beeld van de auto.