Passie voor internet
Image default
Woningen

Het makelaarskantoor biedt een ruim aanbod aan huizen en appartamenten in nieuwbouw.Het makelaarskantoor biedt een ruim aanbod aan huizen en appartamenten in nieuwbouw. We werken tegen prijzen van de ontwikkelaar. Hier kunt u een kamerappartement, een penthouse, een studio, een elite-appartement kopen. Als het uw doel is om een ​​klein huis of een grote villa, cottage, villa of herenhuis te kopen, helpen we u graag bij het kiezen van de beste optie uit duizend! De aan- en verkoop van onroerend goed wordt door ons agentschap uitgevoerd in combinatie met juridische dienstverlening, deskundige taxatie van onroerend goed en een garantie voor de veiligheid van transacties.
De hoofdrichting van het bedrijf is de verkoop van elite-onroerend goed op de secundaire markt, de verkoop van appartementen en appartementen in nieuwe gebouwen van de ontwikkelaar op de primaire markt. We werken alleen samen met vertrouwde ontwikkelaars die hoge kwaliteit bouwen en met succes hun faciliteiten in gebruik nemen. Daarom kunt u bij het kopen van een appartement of appartementen in nieuwbouw zeker zijn van de betrouwbaarheid van de ontwikkelaar die wij bieden.

Het bedrijf is de ontwikkelaar van het wooncomplex, dat momenteel bestaat uit drie gebouwen van elf bouwlagen, zestig appartementen in elk gebouw, de woningen zijn in gebruik genomen. Er zijn plannen om nog drie huizen te bouwen met elk 120 appartementen. De oppervlakte van het perceel dat eigendom is van de ontwikkelaar is 1,7 hectare.

 

 

 

Huis te koop


 

https://be.propenda.com/