Passie voor internet
Image default
Bedrijven

Een hotfoil printer

Er zijn verschillende manieren om te kunnen printen op verschillende manieren. Een van de beste manieren om van iets zeker te zijn dat het op de print blijf zitten is met behulp va een hotfoil printer. Met behulp van de hotfoil printer kunnen de printresultaten van de beste klas zijn en over het algemeen is het kwalitatief de beste manier om iets te printen op verschillende materialen. Het voordeel daarnaast ook nog dat het de meest economische manier is van productcodering mocht je daar veel gebruik van maken.

De hotfoil printer is in grote bedrijven ook heel veel terug te vinden, want grotere bedrijven die etikettensystemen hebben staan of verpakkingsautomaten en confectioneermachines is het beste in de vorm van een hot foil printer. De prints van een hot foil printer kunnen zich overal op alle materialen aanhechten. Denk bijvoorbeeld aan papier, karton,kunststof, folie, textiel en leer. Daarnaast zijn ze veeg en wrijfbestendig dus je hoeft niet bang te zijn dat de tekst ergens per ongeluk van af geveegd zou worden. Daarnaast zijn ze ook bestand tegen milieu invloeden.

In principe zijn de meeste printers wel hotfoil printers. Voor het barcode printen heb je vaak ook al te maken met een hotfoil printer. Het is belangrijk voor etiketten dat de barcode lang genoeg blijft staan en er niet zomaar afgeveegd zou kunnen worden. Het is voor de bedrijven die barcodes printen wel belangrijk dat dit soort dingen gemakkelijk voorkomen kunnen worden. Hotfoil is in de meeste gevallen dan ook een goede oplossing.

Er zijn nog een hoop verschillende manieren waarmee je iets kunt printen, maar dit is toch wel de meest voorkomende. Voor de laatste informatie met betrekking tot een printer kun je het beste nog wel terecht bij een bedrijf dat printers verkoopt. Die kunnen je de laatste informatie geven over de ontwikkelingen.

Voor meer info : http://www.kba-metronic.com