Passie voor internet
Image default
Bedrijven

incassobureau no cure no pay

Incassobureau No Cure No Pay

In alle sectoren kun je als MKB ondernemer actie zijn.  In de detailhandel, de industrie, de visserij, etc. etc. Soms is het bedrijf dan opgericht door een familielid. We noemen dit dan een familiebedrijf.  Tientallen jaren oud zijn de meeste van deze bedrijven al. Door economische ontwikkelingen komen deze bedrijven daarna soms in de problemen. De laatste decennia hebben boeren bedrijven het bijvoorbeeld daarna erg lastig gehad. Door Europese bepalingen kwam de groei in die bedrijven tot stilstand. Opvolgers hebben veel boeren vervolgens ook niet meer. Maar ook veel MKB bedrijven komen tegenwoordig door de economische crisis dan in de problemen. De betalingstermijn van de nota’s wordt daarop steeds maar langer opgerekt. Veel bedrijven zijn hierdoor daarna in het verleden failliet gegaan. Het inschakelen van een Incassobureau No Cure No Pay is daarop een goede optie.De bank hoeft vervolgens minder snel bij te springen met krediet.

Zijn debiteur kan daarna failliet gaan.  Als eerste worden daarop betaald deze die het hardst achter hun nota aan gaan.

No Cure No Pay, is de standaard werkwijze van de incassopartij.  Bij geen resultaat dan dus ook geen kosten.

Kleine nota’s kunnen ook ter incasso aangeboden worden. Er worden meestal geen dossierkosten meer vooraf berekend.

Betaalt debiteur alsnog niet dan is een gang naar de rechter een optie.  Zo kan er alsnog betaling afgedwongen worden. Loonbeslag is een zeer effectie middel.  De kosten voor procederen zijn de laatste jaren wel fors omhoog gegaan.

Wanneer debiteur niet vervolgens meer op het opgegeven adres woonachtig is. Dan doet de incassopartij onderzoek naar het juiste adres van debiteur. Kosten worden hiervoor door een goed incassobureau niet berekend.

Je kan ook je gehele debiteurenbeheer aan Een incassospecialist uitbesteden. Een pre inacasso is een goedkoop en effectief middel.  De kosten variëren per incassobureau.

Een openstaande factuur ter incasso bij een Incassobureau No Cure No Pay aanbieden.

Wanneer de beslissing dan is genomen door de onderneming. Dat hij zijn rekening daarop gaat laten incasseren. Bij het rekening zal de rekening daarna ingediend moeten worden. Via de website van het incassobureau kan je dit vervolgens ook vaak regelen. Online moeten daarna gegevens ingevuld worden. Diverse informatie moet men daarna hebben. Bij binnenkomst gaat de gerechtsdeurwaarder er dan snel mee de slag. De debiteur wordt aangeschreven en er worden daarna bij hem incassokosten in rekening gebracht. Dit moet daarna via de Wet Incassokosten gebeuren. Als debiteur de bon daarna betaalt. Dan vind de financiële afwikkeling zo snel mogelijk plaats. Maar wat als de debiteur  nou vervolgens nog niet betaalt? Dan bestaat de mogelijkheid om de debiteur  via de rechter aan te pakken.   De kosten hiervoor kunnen dan hoog oplopen. Je moet je dan goed afvragen of de kosten opwegen tegen de baten.

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-no-cure-no-pay.html